1272718741_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänäkin vappuna saimme munkkeja, kun isäntä suostui apuriksi minulle niiden leivonnassa !

Teimme rinkulamunkkeja sekä sydämen muotoisia täytemunkkeja, täytteenä mustikkahilloa, vaniljakreemiä ja valkosuklaata... Nam !

Munkit kyllä ovat niin herkullisia, että niitä voisi popsia joka päivä ! :)

HAUSKAA VAPPUA KAIKILLE !

1272718758_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  1272718788_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Edit 02.05. :

 Lisään vielä muutaman kuvan täytemunkkien tekemisestä...

1272824661_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  1272824698_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

1272824734_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  1272824757_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Kaulitse taikina ja ota siitä sydänmuotilla paloja. Täytä puolet sydämistä mustikkahillolla/marmeladilla, vaniljakreemillä ja palalla valkosuklaata. Nosta jäljelle jääneet sydämet täytepuoliskoiden päälle kanneksi. Painele kevyesti sydämien reunoja, että ne leviävät hieman.

1272824828_img-d41d8cd98f00b204e9800998e  1272824864_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paina sydämet vielä sydänmuotilla kertaallee, jotta reunat tasoittuvat ja puristuvat kunnolla kiinni, ettei täyte valu ulos paiston aikana.

Anna munkkien kohota ja paista öljyssä, sokeroi valmiit munkit Siro-sokerilla.